top of page

Clinical Trials Registry

Our Philosophy

We established criteria to provide assurance to investigators, clinicians, and patients, as well as the editors and readers of medical publications to whom we submit our data, that we are publishing comprehensive, balanced, and accurate information about our investigations. The goal of these principles is to guarantee that we generate publications in a responsible and ethical way on a consistent basis.
We are neutral towards the results and conclusions of the trials.

Empty Chairs

Clinical Trial Ref No: 

ECR/4263/MH/UK/2020/RR-21

(Currently Closed)

PI: Nima Norbu Sherpa (nimnorsherpa@gmail.com)

बंदर

Who We Are

Our Roots

Our strength lies not only in the words we stand by, but most importantly in the actions of our initiatives. From the moment we started our work in 2000, we understood that by working together we could overcome our challenges much more efficiently, and that is why we ultimately decided to launch Universal Human Rights and Social Development Association. We strive to make a positive change in all of our pursuits.

Clinical Trials (Nutraceuticals)

Public·38 members
thanh tran
thanh tran

Tổng hợp 10 thế mai vàng đẹp, ý nghĩa phong thủy ngày Tết

Top 10 cây mai vàng đẹp khủng nhất Việt Nam là 1 chiếc hoa được hầu hết gia đình Việt lựa chọn để trang trí tết, nó tượng trưng cho sự cao quý và may mắn. Tuy nhiên, những nghệ nhân khiến vườn còn uốn nắn để tạo ra những thế mai khác nhau, tượng trưng cho các ý nghĩa khác nhau. Hãy cùng Bách Hóa XANH Nhận định ngay những thế mai đẹp và ý nghĩa nhé!


1Thế mai trực

phôi mai vàng với thế trực thường mọc thẳng đứng, dong dỏng trong khoảng gốc đến ngọn và cành lá gọn gàng, cân đối. Các cây mai được tạo thế trực biểu trưng cho hình tượng của những người quân tử quật cường, hiên ngang, thanh cao và ngay thẳng.

tuy nhiên các nghệ nhân còn…


thanh tran
thanh tran

Tổng hợp 10 thế mai vàng đẹp, ý nghĩa phong thủy ngày Tết

những hình ảnh hoa mai vàng đẹp nhất không thể bỏ qua là 1 chiếc hoa được tất cả gia đình Việt tuyển lựa để trang trí tết, nó biểu tượng cho sự cao quý và may mắn. Không những thế, những nghệ nhân khiến vườn còn uốn nắn để phục vụ các thế mai khác nhau, biểu trưng cho những ý nghĩa khác nhau. Hãy cùng Bách Hóa XANH Đánh giá ngay những thế mai đẹp và ý nghĩa nhé!


1Thế mai trực

phôi mai tứ quý đẹp sở hữu thế trực thường mọc thẳng đứng, thanh mảnh từ gốc tới ngọn và cành lá gọn gàng, cân đối. Các cây mai được tạo thế trực biểu trưng cho hình tượng của những người quân tử quật cường, hiên ngang, thanh cao và ngay thẳng.

ngoài…


hanoi phoco
hanoi phoco

Football Betting Tips for Achieving Up to 98% Win Rate

Football is the most popular sport globally. News related to football and betting odds is consistently updated by our team to keep you informed. For those who love football and betting, it's essential to master the English terms we've mentioned.

When newcomers step into bookmakers, they are bound to be bewildered by the English terms in the odds table. To help players win their bets, So Số shares betting experiences accumulated from top experts and guides on effective football betting strategies to ensure you make money through this.

When participating in best football tips for today you need to know some useful football betting tips to minimize risks and increase winning odds. Here are 5 football betting tips to help you understand how to play football betting without losing.

What is Football Betting?

In essence, football betting is a form of…


thanh tran
thanh tran

CÂY MAI cuốn hút nhất VIỆT NAM CỦA NGHỆ NHÂN Ở TPHCM

Top 10 vườn mai vàng lớn nhất Bến Tre hiện nay của anh Nguyễn Đình quang đãng tại Hội hoa xuân công viên Gia Định, TP.HCM, năm 2019 là một cây mai đặc biệt và siêu khủng về cả độ tuổi và ngoài mặt. Cây này được ghép trên gốc mai tứ quý, tạo nên 1 tác phẩm cây cảnh cực kỳ ấn tượng.

Cây mai này có hơn trăm năm tuổi, dù đã mang phổ thông người hỏi tìm, nhưng chủ nhân của cây mai quyết định ko bán. Thay vào đó, anh cho thuê cây chưng tết trong vòng 10 ngày có giá bán thuê lên đến 120 triệu đồng.


CÂY MAI cuốn hút nhất VIỆT NAM CỦA NGHỆ NHÂN NGUYỄN TẤN LÃM

phôi mai vàng bến tre với gốc trong khoảng Tân Châu, An Giang,…


About

The term nutraceutical refers to food items as a whole or a ...

Members

 • uhrsda
 • thanh tran
  thanh tran
 • Love
  Love
 • Maverick Dawn
  Maverick Dawn
 • Alex
bottom of page