top of page

Clinical Trials Registry

Our Philosophy

We established criteria to provide assurance to investigators, clinicians, and patients, as well as the editors and readers of medical publications to whom we submit our data, that we are publishing comprehensive, balanced, and accurate information about our investigations. The goal of these principles is to guarantee that we generate publications in a responsible and ethical way on a consistent basis.
We are neutral towards the results and conclusions of the trials.

Empty Chairs

Clinical Trial Ref No: 

ECR/4263/MH/UK/2020/RR-21

(Currently Closed)

PI: Nima Norbu Sherpa (nimnorsherpa@gmail.com)

बंदर

Who We Are

Our Roots

Our strength lies not only in the words we stand by, but most importantly in the actions of our initiatives. From the moment we started our work in 2000, we understood that by working together we could overcome our challenges much more efficiently, and that is why we ultimately decided to launch Universal Human Rights and Social Development Association. We strive to make a positive change in all of our pursuits.

Clinical Trials (Nutraceuticals)

Public·37 members
Owen Nelson
Owen Nelson

Croz Hax Rar [PORTABLE]


a ab ach ack ad ads af ag agh ak al ald all am an and ang ank ans ant ap aph ar as ash ass ast at ath ats av ax az ba bab bach back bad bads baf bag bagh bak bal bald ball bam ban band bang bank bans bant bap baph bar bas bash bass bast bat bath bats bav bax baz be beb bech beck bed beds bef beg begh bek bel beld bell bem ben bend beng benk bens bent bep beph ber bes besh bess best bet beth bets bev bex bez bi bib bich bick bid bids bif big bigh bik bil bild bill bim bin bind bing bink bins bint bip biph bir bis bish biss bist bit bith bits biv bix biz bo bob boch bock bod bods bof bog bogh bok bol bold boll bom bon bond bong bonk bons bont bop boph bor bos bosh boss bost bot both bots bov box boz bu bub buch buck bud buds buf bug bugh buk bul buld bull bum bun bund bung bunk buns bunt bup buph bur bus bush buss bust but buth buts buv bux buz ca cab cach cack cad cads caf cag cagh cak cal cald call cam can cand cang cank cans cant cap caph car cas cash cass cast cat cath cats cav cax caz ce ceb cech ceck ced ceds cef ceg cegh cek cel celd cell cem cen cend ceng cenk cens cent cep ceph cer ces cesh cess cest cet ceth cets cev cex cez cha chab chad chaf chag chak chal cham chan chap char chas chat chav chax chaz che cheb ched chef cheg chek chel chem chen chep cher ches chet chev chex chez chi chib chid chif chig chik chil chim chin chip chir chis chit chiv chix chiz cho chob chod chof chog chok chol chom chon chop chor chos chot chov chox choz chu chub chud chuf chug chuk chul chum chun chup chur chus chut chuv chux chuz ci cib cich cick cid cids cif cig cigh cik cil cild cill cim cin cind cing cink cins cint cip ciph cir cis cish ciss cist cit cith cits civ cix ciz cla clab clad claf clag clak clal clam clan clap clar clas clat clav clax claz cle cleb cled clef cleg clek clel clem clen clep cler cles clet clev clex clez cli clib clid clif clig clik clil clim clin clip clir clis clit cliv clix cliz clo clob clod clof clog clok clol clom clon clop clor clos clot clov clox cloz clu club clud cluf clug cluk clul clum clun clup clur clus clut cluv clux cluz co cob coch cock cod cods cof cog cogh cok col cold coll com con cond cong conk cons cont cop coph cor cos cosh coss cost cot coth cots cov cox coz cra crab crad craf crag crak cral cram cran crap crar cras crat crav crax craz cre creb cred cref creg crek crel crem cren crep crer cres cret crev crex crez cri crib crid crif crig crik cril crim crin crip crir cris crit criv crix criz cro crob crod crof crog crok crol crom cron crop cror cros crot crov crox croz cru crub crud cruf crug cruk crul crum crun crup crur crus crut cruv crux cruz cu cub cuch cuck cud cuds cuf cug cugh cuk cul culd cull cum cun cund cung cunk cuns cunt cup cuph cur cus cush cuss cust cut cuth cuts cuv cux cuz da dab dach dack dad dads daf dag dagh dak dal dald dall dam dan dand dang dank dans dant dap daph dar das dash dass dast dat dath dats dav dax daz de deb dech deck ded deds def deg degh dek del deld dell dem den dend deng denk dens dent dep deph der des desh dess dest det deth dets dev dex dez di dib dich dick did dids dif dig digh dik dil dild dill dim din dind ding dink dins dint dip diph dir dis dish diss dist dit dith dits div dix diz do dob doch dock dod dods dof dog dogh dok dol dold doll dom don dond dong donk dons dont dop doph dor dos dosh doss dost dot doth dots dov dox doz du dub duch duck dud duds duf dug dugh duk dul duld dull dum dun dund dung dunk duns dunt dup duph dur dus dush duss dust dut duth duts duv dux duz e eb ech eck ed eds ef eg egh ek el eld ell em en end eng enk ens ent ep eph er es esh ess est et eth ets ev ex ez fa fab fach fack fad fads faf fag fagh fak fal fald fall fam fan fand fang fank fans fant fap faph far fas fash fass fast fat fath fats fav fax faz fe feb fech feck fed feds fef feg fegh fek fel feld fell fem fen fend feng fenk fens fent fep feph fer fes fesh fess fest fet feth fets fev fex fez fi fib fich fick fid fids fif fig figh fik fil fild fill fim fin find fing fink fins fint fip fiph fir fis fish fiss fist fit fith fits fiv fix fiz fla flab flad flaf flag flak flal flam flan flap flar flas flat flav flax flaz fle fleb fled flef fleg flek flel flem flen flep fler fles flet flev flex flez fli flib flid flif flig flik flil flim flin flip flir flis flit fliv flix fliz flo flob flod flof flog flok flol flom flon flop flor flos flot flov flox floz flu flub flud fluf flug fluk flul flum flun flup flur flus flut fluv flux fluz fo fob foch fock fod fods fof fog fogh fok fol fold foll fom fon fond fong fonk fons font fop foph for fos fosh foss fost fot foth fots fov fox foz fra frab frad fraf frag frak fral fram fran frap frar fras frat frav frax fraz fre freb fred fref freg frek frel frem fren frep frer fres fret frev frex frez fri frib frid frif frig frik fril frim frin frip frir fris frit friv frix friz fro frob frod frof frog frok frol from fron frop fror fros frot frov frox froz fru frub frud fruf frug fruk frul frum frun frup frur frus frut fruv frux fruz fu fub fuch fuck fud fuds fuf fug fugh fuk ful fuld full fum fun fund fung funk funs funt fup fuph fur fus fush fuss fust fut futh futs fuv fux fuz ga gab gach gack gad gads gaf gag gagh gak gal gald gall gam gan gand gang gank gans gant gap gaph gar gas gash gass gast gat gath gats gav gax gaz ge geb gech geck ged geds gef geg gegh gek gel geld gell gem gen gend geng genk gens gent gep geph ger ges gesh gess gest get geth gets gev gex gez gi gib gich gick gid gids gif gig gigh gik gil gild gill gim gin gind ging gink gins gint gip giph gir gis gish giss gist git gith gits giv gix giz go gob goch gock god gods gof gog gogh gok gol gold goll gom gon gond gong gonk gons gont gop goph gor gos gosh goss gost got goth gots gov gox goz gra grab grad graf grag grak gral gram gran grap grar gras grat grav grax graz gre greb gred gref greg grek grel grem gren grep grer gres gret grev grex grez gri grib grid grif grig grik gril grim grin grip grir gris grit griv grix griz gro grob grod grof grog grok grol grom gron grop gror gros grot grov grox groz gru grub grud gruf grug gruk grul grum grun grup grur grus grut gruv grux gruz gu gub guch guck gud guds guf gug gugh guk gul guld gull gum gun gund gung gunk guns gunt gup guph gur gus gush guss gust gut guth guts guv gux guz ha hab hach hack had hads haf hag hagh hak hal hald hall ham han hand hang hank hans hant hap haph har has hash hass hast hat hath hats hav hax haz he heb hech heck hed heds hef heg hegh hek hel held hell hem hen hend heng henk hens hent hep heph her hes hesh hess hest het heth hets hev hex hez hi hib hich hick hid hids hif hig high hik hil hild hill him hin hind hing hink hins hint hip hiph hir his hish hiss hist hit hith hits hiv hix hiz ho hob hoch hock hod hods hof hog hogh hok hol hold holl hom hon hond hong honk hons hont hop hoph hor hos hosh hoss host hot hoth hots hov hox hoz hu hub huch huck hud huds huf hug hugh huk hul huld hull hum hun hund hung hunk huns hunt hup huph hur hus hush huss hust hut huth huts huv hux huz i ib ich ick id ids if ig igh ik il ild ill im in ind ing ink ins int ip iph ir is ish iss ist it ith its iv ix iz ja jab jach jack jad jads jaf jag jagh jak jal jald jall jam jan jand jang jank jans jant jap japh jar jas jash jass jast jat jath jats jav jax jaz je jeb jech jeck jed jeds jef jeg jegh jek jel jeld jell jem jen jend jeng jenk jens jent jep jeph jer jes jesh jess jest jet jeth jets jev jex jez ji jib jich jick jid jids jif jig jigh jik jil jild jill jim jin jind jing jink jins jint jip jiph jir jis jish jiss jist jit jith jits jiv jix jiz jo job joch jock jod jods jof jog jogh jok jol jold joll jom jon jond jong jonk jons jont jop joph jor jos josh joss jost jot joth jots jov jox joz ju jub juch juck jud juds juf jug jugh juk jul juld jull jum jun jund jung junk juns junt jup juph jur jus jush juss just jut juth juts juv jux juz ka kab kach kack kad kads kaf kag kagh kak kal kald kall kam kan kand kang kank kans kant kap kaph kar kas kash kass kast kat kath kats kav kax kaz ke keb kech keck ked keds kef keg kegh kek kel keld kell kem ken kend keng kenk kens kent kep keph ker kes kesh kess kest ket keth kets kev kex kez ki kib kich kick kid kids kif kig kigh kik kil kild kill kim kin kind king kink kins kint kip kiph kir kis kish kiss kist kit kith kits kiv kix kiz kna knab knad knaf knag knak knal knam knan knap knar knas knat knav knax knaz kne kneb kned knef kneg knek knel knem knen knep kner knes knet knev knex knez kni knib knid knif knig knik knil knim knin knip knir knis knit kniv knix kniz kno knob knod knof knog knok knol knom knon knop knor knos knot knov knox knoz knu knub knud knuf knug knuk knul knum knun knup knur knus knut knuv knux knuz ko kob koch kock kod kods kof kog kogh kok kol kold koll kom kon kond kong konk kons kont kop koph kor kos kosh koss kost kot koth kots kov kox koz ku kub kuch kuck kud kuds kuf kug kugh kuk kul kuld kull kum kun kund kung kunk kuns kunt kup kuph kur kus kush kuss kust kut kuth kuts kuv kux kuz la lab lach lack lad lads laf lag lagh lak lal lald lall lam lan land lang lank lans lant lap laph lar las lash lass last lat lath lats lav lax laz le leb lech leck led leds lef leg legh lek lel leld lell lem len lend leng lenk lens lent lep leph ler les lesh less lest let leth lets lev lex lez li lib lich lick lid lids lif lig ligh lik lil lild lill lim lin lind ling link lins lint lip liph lir lis lish liss list lit lith lits liv lix liz lo lob loch lock lod lods lof log logh lok lol lold loll lom lon lond long lonk lons lont lop loph lor los losh loss lost lot loth lots lov lox loz lu lub luch luck lud luds luf lug lugh luk lul luld lull lum lun lund lung lunk luns lunt lup luph lur lus lush luss lust lut luth luts luv lux luz ma mab mach mack mad mads maf mag magh mak mal mald mall mam man mand mang mank mans mant map maph mar mas mash mass mast mat math mats mav max maz me meb mech meck med meds mef meg megh mek mel meld mell mem men mend meng menk mens ment mep meph mer mes mesh mess mest met meth mets mev mex mez mi mib mich mick mid mids mif mig migh mik mil mild mill mim min mind ming mink mins mint mip miph mir mis mish miss mist mit mith mits miv mix miz mo mob moch mock mod mods mof mog mogh mok mol mold moll mom mon mond mong monk mons mont mop moph mor mos mosh moss most mot moth mots mov mox moz mu mub much muck mud muds muf mug mugh muk mul muld mull mum mun mund mung munk muns munt mup muph mur mus mush muss must mut muth muts muv mux muz na nab nach nack nad nads naf nag nagh nak nal nald nall nam nan nand nang nank nans nant nap naph nar nas nash nass nast nat nath nats nav nax naz ne neb nech neck ned neds nef neg negh nek nel neld nell nem nen nend neng nenk nens nent nep neph ner nes nesh ness nest net neth nets nev nex nez ni nib nich nick nid nids nif nig nigh nik nil nild nill nim nin nind ning nink nins nint nip niph nir nis nish niss nist nit nith nits niv nix niz no nob noch nock nod nods nof nog nogh nok nol nold noll nom non nond nong nonk nons nont nop noph nor nos nosh noss nost not noth nots nov nox noz nu nub nuch nuck nud nuds nuf nug nugh nuk nul nuld null num nun nund nung nunk nuns nunt nup nuph nur nus nush nuss nust nut nuth nuts nuv nux nuz o ob och ock od ods of og ogh ok ol old oll om on ond ong onk ons ont op oph or os osh oss ost ot oth ots ov ox oz pa pab pach pack pad pads paf pag pagh pak pal pald pall pam pan pand pang pank pans pant pap paph par pas pash pass past pat path pats pav pax paz pe peb pech peck ped peds pef peg pegh pek pel peld pell pem pen pend peng penk pens pent pep peph per pes pesh pess pest pet peth pets pev pex pez pha phab phad phaf phag phak phal pham phan phap phar phas phat phav phax phaz phe pheb phed phef pheg phek phel phem phen phep pher phes phet phev phex phez phi phib phid phif phig phik phil phim phin phip phir phis phit phiv phix phiz pho phob phod phof phog phok phol phom phon phop phor phos phot phov phox phoz phu phub phud phuf phug phuk phul phum phun phup phur phus phut phuv phux phuz pi pib pich pick pid pids pif pig pigh pik pil pild pill pim pin pind ping pink pins pint pip piph pir pis pish piss pist pit pith pits piv pix piz pla plab plad plaf plag plak plal plam plan plap plar plas plat plav plax plaz ple pleb pled plef pleg plek plel plem plen plep pler ples plet plev plex plez pli plib plid plif plig plik plil plim plin plip plir plis plit pliv plix pliz plo plob plod plof plog plok plol plom plon plop plor plos plot plov plox ploz plu plub plud pluf plug pluk plul plum plun plup plur plus plut pluv plux pluz po pob poch pock pod pods pof pog pogh pok pol pold poll pom pon pond pong ponk pons pont pop poph por pos posh poss post pot poth pots pov pox poz pra prab prad praf prag prak pral pram pran prap prar pras prat prav prax praz pre preb pred pref preg prek prel prem pren prep prer pres pret prev prex prez pri prib prid prif prig prik pril prim prin prip prir pris prit priv prix priz pro prob prod prof prog prok prol prom pron prop pror pros prot prov prox proz pru prub prud pruf prug pruk prul prum prun prup prur prus prut pruv prux pruz pu pub puch puck pud puds puf pug pugh puk pul puld pull pum pun pund pung punk puns punt pup puph pur pus push puss pust put puth puts puv pux puz ra rab rach rack rad rads raf rag ragh rak ral rald rall ram ran rand rang rank rans rant rap raph rar ras rash rass rast rat rath rats rav rax raz re reb rech reck red reds ref reg regh rek rel reld rell rem ren rend reng renk rens rent rep reph rer res resh ress rest ret reth rets rev rex rez ri rib rich rick rid rids rif rig righ rik ril rild rill rim rin rind ring rink rins rint rip riph rir ris rish riss rist rit rith rits riv rix riz ro rob roch rock rod rods rof rog rogh rok rol rold roll rom ron rond rong ronk rons ront rop roph ror ros rosh ross rost rot roth rots rov rox roz ru rub ruch ruck rud ruds ruf rug rugh ruk rul ruld rull rum run rund rung runk runs runt rup ruph rur rus rush russ rust rut ruth ruts ruv rux ruz sa sab sach sack sad sads saf sag sagh sak sal sald sall sam san sand sang sank sans sant sap saph sar sas sash sass sast sat sath sats sav sax saz sca scab scad scaf scag scak scal scam scan scap scar scas scat scav scax scaz sce sceb sced scef sceg scek scel scem scen scep scer sces scet scev scex scez sci scib scid scif scig scik scil scim scin scip scir scis scit sciv scix sciz sco scob scod scof scog scok scol scom scon scop scor scos scot scov scox scoz scu scub scud scuf scug scuk scul scum scun scup scur scus scut scuv scux scuz se seb sech seck sed seds sef seg segh sek sel seld sell sem sen send seng senk sens sent sep seph ser ses sesh sess sest set seth sets sev sex sez sha shab shad shaf shag shak shal sham shan shap shar shas shat shav shax shaz she sheb shed shef sheg shek shel shem shen shep sher shes shet shev shex shez shi shib shid shif shig shik shil shim shin ship shir shis shit shiv shix shiz sho shob shod shof shog shok shol shom shon shop shor shos shot shov shox shoz shu shub shud shuf shug shuk shul shum shun shup shur shus shut shuv shux shuz si sib sich sick sid sids sif sig sigh sik sil sild sill sim sin sind sing sink sins sint sip siph sir sis sish siss sist sit sith sits siv six siz sma smab smad smaf smag smak smal smam sman smap smar smas smat smav smax smaz sme smeb smed smef smeg smek smel smem smen smep smer smes smet smev smex smez smi smib smid smif smig smik smil smim smin smip smir smis smit smiv smix smiz smo smob smod smof smog smok smol smom smon smop smor smos smot smov smox smoz smu smub smud smuf smug smuk smul smum smun smup smur smus smut smuv smux smuz so sob soch sock sod sods sof sog sogh sok sol sold soll som son sond song sonk sons sont sop soph sor sos sosh soss sost sot soth sots sov sox soz spa spab spad spaf spag spak spal spam span spap spar spas spat spav spax spaz spe speb sped spef speg spek spel spem spen spep sper spes spet spev spex spez spi spib spid spif spig spik spil spim spin spip spir spis spit spiv spix spiz spo spob spod spof spog spok spol spom spon spop spor spos spot spov spox spoz spu spub spud spuf spug spuk spul spum spun spup spur spus sput spuv spux spuz sta stab stad staf stag stak stal stam stan stap star stas stat stav stax staz ste steb sted stef steg stek stel stem sten step ster stes stet stev stex stez sti stib stid stif stig stik stil stim stin stip stir stis stit stiv stix stiz sto stob stod stof stog stok stol stom ston stop stor stos stot stov stox stoz stu stub stud stuf stug stuk stul stum stun stup stur stus stut stuv stux stuz su sub such suck sud suds suf sug sugh suk sul suld sull sum sun sund sung sunk suns sunt sup suph sur sus sush suss sust sut suth suts suv sux suz ta tab tach tack tad tads taf tag tagh tak tal tald tall tam tan tand tang tank tans tant tap taph tar tas tash tass tast tat tath tats tav tax taz te teb tech teck ted teds tef teg tegh tek tel teld tell tem ten tend teng tenk tens tent tep teph ter tes tesh tess test tet teth tets tev tex tez tha thab thad thaf thag thak thal tham than thap thar thas that thav thax thaz the theb thed thef theg thek thel them then thep ther thes thet thev thex thez thi thib thid thif thig thik thil thim thin thip thir this thit thiv thix thiz tho thob thod thof thog thok thol thom thon thop thor thos thot thov thox thoz thu thub thud thuf thug thuk thul thum thun thup thur thus thut thuv thux thuz ti tib tich tick tid tids tif tig tigh tik til tild till tim tin tind ting tink tins tint tip tiph tir tis tish tiss tist tit tith tits tiv tix tiz to tob toch tock tod tods tof tog togh tok tol told toll tom ton tond tong tonk tons tont top toph tor tos tosh toss tost tot toth tots tov tox toz tra trab trad traf trag trak tral tram tran trap trar tras trat trav trax traz tre treb tred tref treg trek trel trem tren trep trer tres tret trev trex trez tri trib trid trif trig trik tril trim trin trip trir tris trit triv trix triz tro trob trod trof trog trok trol trom tron trop tror tros trot trov trox troz tru trub trud truf trug truk trul trum trun trup trur trus trut truv trux truz tu tub tuch tuck tud tuds tuf tug tugh tuk tul tuld tull tum tun tund tung tunk tuns tunt tup tuph tur tus tush tuss tust tut tuth tuts tuv tux tuz u ub uch uck ud uds uf ug ugh uk ul uld ull um un und ung unk uns unt up uph ur us ush uss ust ut uth uts uv ux uz va vab vach vack vad vads vaf vag vagh vak val vald vall vam van vand vang vank vans vant vap vaph var vas vash vass vast vat vath vats vav vax vaz ve veb vech veck ved veds vef veg vegh vek vel veld vell vem ven vend veng venk vens vent vep veph ver ves vesh vess vest vet veth vets vev vex vez vi vib vich vick vid vids vif vig vigh vik vil vild vill vim vin vind ving vink vins vint vip viph vir vis vish viss vist vit vith vits viv vix viz vo vob voch vock vod vods vof vog vogh vok vol vold voll vom von vond vong vonk vons vont vop voph vor vos vosh voss vost vot voth vots vov vox voz vu vub vuch vuck vud vuds vuf vug vugh vuk vul vuld vull vum vun vund vung vunk vuns vunt vup vuph vur vus vush vuss vust vut vuth vuts vuv vux vuz wa wab wach wack wad wads waf wag wagh wak wal wald wall wam wan wand wang wank wans want wap waph war was wash wass wast wat wath wats wav wax waz we web wech weck wed weds wef weg wegh wek wel weld well wem wen wend weng wenk wens went wep weph wer wes wesh wess west wet weth wets wev wex wez wha whab whad whaf whag whak whal wham whan whap whar whas what whav whax whaz whe wheb whed whef wheg whek whel whem when whep wher whes whet whev whex whez whi whib whid whif whig whik whil whim whin whip whir whis whit whiv whix whiz who whob whod whof whog whok whol whom whon whop whor whos whot whov whox whoz whu whub whud whuf whug whuk whul whum whun whup whur whus whut whuv whux whuz wi wib wich wick wid wids wif wig wigh wik wil wild will wim win wind wing wink wins wint wip wiph wir wis wish wiss wist wit with wits wiv wix wiz wo wob woch wock wod wods w


About

The term nutraceutical refers to food items as a whole or a ...

Members

bottom of page